Over Kinderfeets

Kinderfeets is een Nederlandse fabrikant van loopfietsen, poppenwagens en meer. Kinderfeets bestaat inmiddels zo’n 10 jaar en is ontstaan toen een Nederlandse ontwerper een eigen loopfiets bedacht voor zijn zoontje. Deze bleek zo’n succes te zijn dat de man steeds meer van dit soort loopfietsen ging maken en zo ontstond Kinderfeets. Inmiddels is het assortiment een stuk uitgebreider en is er voor ieder kind een geschikte loopfiets van Kinderfeets. De loopfietsen, poppenwagens, balance boards, trekfiguren en accesoires van Kinderfeets zijn allemaal van hout gemaakt. Hierdoor zijn het zeer duurzame en klassieke producten. Het speelgoed van Kinderfeets voldoet aan de strengste Europese eisen en is voorzien van verschillende kwaliteitslabels.

Kinderfeets: een peuters eerste stap naar fietsen

Nederland is het fietsland van de wereld. Ook loopfietsen voor kinderen zijn erg in trek. Maar loopfietsen zijn meer dan speelgoed voor kinderen. In een land waar veel kinderen al op de fiets naar de basisschool gaan is het belangrijk dat een kind vroeg leert fietsen. Met een loopfiets van Kinderfeets kan een peuter al op jonge leeftijd zijn of haar evenwicht leren te bewaren, dit gebeurt volledig op spelende wijs. Bovendien vinden kinderen van deze leeftijd het vaak al te gek dat ze een eigen ‘voertuig’ hebben. Kinderen zijn dol op het houten speelgoed van Kinderfeets.

Geef klassiek houten speelgoed cadeau

Houten speelgoed is tijdloos. Van ouders tot opa’s en oma’s, iedereen is hier mee opgegroeid. Het is dan ook prachtig om de kinderen van vandaag, die veelal opgroeien in een digitale wereld, een houten loopfiets op poppenwagen cadeau te doen. Op deze manier kunnen de kinderen hetzelfde plezier ervaren wat jij vroeger hebt ervaren. Bovendien is het ook goed voor de ontwikkeling van de het verbeeldingsvermogen en zelfvertrouwen van een kind. Houten speelgoed is het perfecte cadeau voor kinderen van elke leeftijd. Bij PoelWeb hebben we een ruime keuze aan houten kinderspeelgoed, waaronder houten loopfietsen, hobbelpaarden, bakfietsen, poppenhuizen, poppenwagens en nog veel meer.

Kinderfeets speelgoed kopen bij POELWEB: snel in huis

Bestel nu het nostalgische houten speelgoed van Kinderfeets bij POELWEB Speelgoed & Footwear. Zodra de bestelling binnen is wordt het speelgoed binnen 3 werkdagen door ons verzonden, mits het product bij ons op voorraad is. Voldoet het product niet aan de verwachtingen? Dan heb je 14 dagen recht op retour. Neem snel een kijkje tussen het Kinderfeets speelgoed en koop het gewenste product.