Wil jij de leuke sokken van Apollo? Zoek niet verder! Bij Poelweb Outdoor & Speelgoed vind je het grootste assortiment Apollo sokken. De sokken van Apollo zijn enorm comfortabel en buitengewoon handig voor thuis. Bekijk nu het assortiment

28 artikelen  


Heeft u deze
topper al gezien?

Nooit meer koude voeten met de comfortabele sokken van Apollo

Wat is er nou fijner dan in de winter met een kopje thee, kleedje en warme sokken op de bank te genieten van je favoriete serie. De sokken van Apollo zijn luchtig, maar bieden toch veel warmte. Hierdoor hoef jij nooit meer last van koude voeten te hebben. Bovendien zijn de sokken verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren, zodat er altijd iets van jouw smaak tussen zit! Want zeg nou zelf, van leuke kleuren worden we toch allemaal vrolijk?

Vrolijke sokken voor iedereen bij Poelweb

Hoe lekker is het om comfortabele, felgekleurde sokken met vrolijke prints te dragen. Hiermee maak je jezelf en de mensen om je heen een beetje vrolijker. Wie wil nou niet de wereld een beetje gekleurder maken? De mooiste sokken van het merk Apollo koop je bij Poelweb Outdoor & Speelgoed.

Over Apollo

Apollo is een sokkenproducent waarbij de focus ligt op comfort. De sokken van Apollo zijn echte huissokken, wat betekent dat ze warm, comfortabel en lekker zacht zijn. De Apollo huissokken zijn verkrijgbaar voor kinderen, dames en heren in allerlei verschillende huiselijke kleuren! Bovendien zijn de Apollo sokken antislip, dit betekent dat hoewel ze comfortabel en zacht zijn, je met deze sokken niet zomaar uitglijdt!

Apollo sokken kopen bij PoelWeb: binnen 1 werkdag in huis

Zodra de bestelling binnen is worden de Apollo sokken binnen één werkdag bezorgt. Voldoet het product niet aan de verwachtingen? Dan heb je 14 dagen recht op retour. Neem snel een kijkje tussen de Apollo sokken en vind jouw ideale huissokken!