Houten poppenwagens koop je bij PoelWeb Speelgoed & Outdoor

Wil je een houten poppenwagen kopen? Neem een kijkje in de webshop van PoelWeb Speelgoed. Bij ons vind je het mooiste houten kinderspeelgoed. Verras jouw (klein)zoon, (klein)dochter, neefje, nichtje, buurjongen of –meisje met een klassieke houten poppenwagen. Bekijk nu het assortiment!

5 artikelen  Geef duurzaam houten speelgoed cadeau

Houten speelgoed, wie is er nou niet groot mee geworden? Een houten poppenwagen roept een nostalgisch gevoel op voor velen. Waar kinderen nu opgroeien in een digitale wereld, had vroeger iedereen houten speelgoed in de kast staan. Wat is er mooier om deze kinderen, de hedendaagse jeugd, ook dit nostalgische gevoel mee te geven? Het mooie aan houten speelgoed is dat het kind meer wordt blootgesteld aan zijn of haar eigen verbeeldingskracht en fantasie. Bovendien is een poppenwagen van hout van uitstekende kwaliteit en gaat deze een leven lang mee. Bij PoelWeb hebben we een ruime keuze aan houten kinderspeelgoed, waaronder houten loopfietsen, hobbelpaarden, bakfietsen, poppenhuizen, poppenwagens en nog veel meer.

Houten poppenwagen kopen bij PoelWeb

Een van de producten uit ons brede assortiment is de houten poppenwagen, ook wel houten poppenbuggy. Welk meisje wordt hier niet blij van? Bij ons zijn drie verschillende poppenwagens verkrijgbaar: een roze poppen buggy, een witte klassieke poppenwagen, een poppenwagen met stippen, een roze poppenbuggy en een combi poppenwagen. Om het helemaal af te maken is er een roze deken met witte stippen speciaal voor de kinderwagens verkrijgbaar. De poppenwagens zijn van hout en kennen dus uitstekende kwaliteit, bovendien laten de banden geen strepen achter op jouw vloer. De poppenwagens zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en zijn zeer geschikt om lerende wijs kinderen te leren lopen. Middels de verstelbare duwstang kan de poppenwagen lang mee. Wanneer het kind groter wordt kan de handgreep versteld worden.

Ben je op zoek naar een product van een specifiek merk of met een specifiek kenmerk, gebruik dan kun je de filters in het linker menu, zodat je snel jouw gewenste houten speelgoed vindt.

Bekijk ons volledige aanbod

Bij PoelWeb vind je een ruim assortiment houten speelgoed. Bekijk ons volledige aanbod in onze webshop:

Houten poppenwagen binnen 1 werkdag in huis

Een houten poppenwagen, of houten poppenbuggy koop je in onze webshop. Wanneer je voor 15:00 uur besteld, heb je het product de volgende dag al in huis. Is het product niet helemaal naar wens? Dan heb je 14 dagen retourrecht. Bestel je voor meer dan € 25,00? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. De houten poppenwagens worden dus gratis bij je thuisbezorgd! Snuffel eens rond in onze webshop en koop jouw gewenste product.