Waarom kiezen voor poppenwagens van hout?

Houten speelgoed, wie is er nou niet groot mee geworden? Een houten poppenwagen roept bij velen een nostalgisch gevoel op. Waar kinderen nu opgroeien in een digitale wereld, had vroeger iedereen houten speelgoed in de kast staan. Wat is er mooier om de kinderen van nu ook dit nostalgische gevoel mee te geven?

Het mooie aan houten speelgoed is dat kinderen meer worden blootgesteld aan hun eigen verbeeldingskracht en fantasie. Bovendien is een poppenwagen van hout van uitstekende kwaliteit en gaat deze een leven lang mee. Ontzettend duurzaam speelgoed dus!

Daarnaast kun je poppenwagens ook zien als loopwagens. Ze zijn perfect om baby's op een comfortabele manier hun eerste stapjes te laten zetten. Aan de onderkant van de houten poppenwagens zitten pootjes die zorgen voor stabiliteit. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd als ze niet meer nodig zijn.

Roze en witte houten poppenwagens kopen bij POELWEB

In ons assortiment vind je zowel roze als witte houten poppenwagens. Naast de klassieke poppenbuggy's in deze twee kleuren, hebben we ook een poppenwagen met stippen, een combi poppenwagen of een roze poppenbuggy. Voeg om het helemaal af te maken de roze poppenwagendeken met witte stippen toe aan je bestelling.

Onze poppenwagens zijn een uitstekende kwaliteit hout. Bovendien laten de banden geen strepen achter op jouw vloer. Door de verstelbare duwstang gaan de wagens erg lang mee. Verstel simpelweg de handgreep wanneer je kind groter wordt.

Jouw houten poppenwagen gratis in huis

Bij een aankoop vanaf € 35,00 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Bestel jij jouw favoriete poppenwagen bij POELWEB, dan wordt die gratis bij je thuis bezorgd. Is het product niet helemaal naar wens? Dan heb je 14 dagen retourrecht.

Bekijk ons volledige aanbod houten speelgoed

Naast poppenwagens van hout vind je bij POELWEB nog veel meer leuk houten speelgoed. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de volgende producten: