Houten poppenwagens koop je bij PoelWeb Outdoor & Speelgoed

Wil je een houten poppenwagen kopen? Neem een kijkje in de webshop van PoelWeb Outdoor & Speelgoed. Bij ons vind je het mooiste houten kinderspeelgoed. Het perfecte cadeau voor jouw (klein)zoon, (klein)dochter, neefje, nichtje, buurjongen of –meisje.

6 artikelen  



Geef houten speelgoed cadeau

Houten speelgoed roept bij veel mensen een nostalgisch gevoel op. Vroeger had namelijk iedereen houten speelgoed in de kast staan. De kinderen van nu groeien op in de digitale wereld. Wat is er mooier om deze kinderen, de hedendaagse jeugd, ook dit nostalgische gevoel mee te geven? Houten speelgoed is het perfecte cadeau voor kinderen van elke leeftijd. Bij PoelWeb hebben we een ruime keuze aan houten kinderspeelgoed, waaronder houten loopfietsen, hobbelpaarden, bakfietsen, poppenhuizen, poppenwagens en nog veel meer.

Houten poppenwagen kopen bij PoelWeb

Een van de producten uit ons brede assortiment is de houten poppenwagen. Welk meisje wordt hier niet blij van? Bij ons zijn drie verschillende poppenwagens verkrijgbaar: een roze poppen buggy, een witte klassieke poppenwagen en een combi poppenwagen. De poppenwagens zijn van uitstekende kwaliteit en de banden laten geen strepen achter op jouw vloer. De poppenwagens zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en zijn zeer geschikt om kinderen te leren lopen. Middels de verstelbare duwstang kan de poppenwagen lang mee. Wanneer het kind groter wordt kan de handgreep versteld worden.

Ben je op zoek naar een product van een specifiek merk of met een specifiek kenmerk, gebruik dan kun je de filters in het linker menu, zodat je snel jouw gewenste houten speelgoed vindt.

Bekijk ons volledige aanbod

Bij PoelWeb vind je een ruim assortiment houten speelgoed. Bekijk ons volledige aanbod in onze webshop:

Jouw bestelling binnen 1 werkdag in huis

Bestel jouw gewenste product in onze webshop. Doe je dit voor 15:00 uur, dan heb je het product binnen 1 werkdag al in huis. Tevens heb je bij ons 14 dagen retourrecht. Vanaf € 35,00 gratis verzending van je bestelling. Snuffel eens rond in onze webshop en koop jouw gewenste product.