Flexibele wegdelen om je eigen circuit te maken

De flexibele wegdelen zijn niet meer weg te denken. Duurzaam binnenspeelgoed wat je heel makkelijk meeneemt op vakantie. Gemaakt van flexibel rubber. De wegdelen kunnen eenvoudig aan elkaar worden gemaakt. Geweldig speelgoed dat de verbeeldingswereld en creativiteit van kinderen stimuleert. De flexibele wegdelen sets van Waytoplay kunnen op vrijwel iedere ondergrond worden gelegd en zijn ook nog eens heel gemakkelijk schoon te maken en het combineert uitstekend met je andere speelgoed, bijvoorbeeld het Kinderfeets Balanceboard, verkrijgbaar in diverse kleuren.

De leukste bordspellen voor jong en oud

Bordspellen zijn tegenwoordig weer helemaal in. En het mooie is, ze zijn leuk om te spelen voor zowel kinderen als voor volwassenen. Daarom vind je bij ons een ruim aanbod aan de leukste bekende en minder bekende bordspellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van klassiekers als Rummikub of Ganzenbord?
Houd je meer van legpuzzels? Ook dan zit je bij ons goed. Bij ons vind je een aantal superleuke legpuzzels voor kinderen.

Gratis verzending vanaf € 35,00

Bestel gauw jouw binnenspeelgoed bij POELWEB Speelgoed & Footwear. Wij verzenden jouw bestelling binnen 3 werkdagen.
Mocht het product niet voldoen aan de verwachtingen? Dan heb je 14 dagen recht op retour. Neem een kijkje in de webshop en zie of het gewenste binnenspeelgoed er tussen zit.