Waytoplay speelgoed koop je bij PoelWeb Outdoor & Speelgoed

Ben jij van plan Waytoplay speelgoed te kopen? Dan ben je bij Poelweb aan het juiste adres! Met ons enorme assortiment kwalitatief speelgoed vind je gegarandeerd het speelgoed wat je zoekt, en meer. Het speelgoed van Poelweb is leuk als cadeau voor je (klein)zoon, (klein)dochter, neefje, nichtje, buurjongen of-meisje maar ook voor jezelf! Bekijk nu het assortiment!

8 artikelen  Waytoplay: kwalitatief speelgoed van Hollandse oorsprong

Waytoplay is een Nederlandse speelgoedfabrikant, welke al sinds 2003 speelgoed produceert. De oprichter maakte in 2003 een herbouwbare autobaan voor zijn zoontje. Toen hij zag hoeveel plezier zijn zoon beleefde aan de autobaan besloot hij om deze te laten produceren. Om dit te realiseren ging hij een samenwerking aan met een hypermoderne Duitse fabriek. De Waytoplay producten zijn dus van Nederlands ontwerp, maar worden geproduceerd in het land van kwaliteit, Duitsland.

Waytoplay: de beste experts in spelen zijn kinderen

Spelen is belangrijk voor een kind, omdat er gedurende het spelen veel wordt geleerd. Het is bewezen dat spelen helpt bij de ontwikkeling van een kind door het stimuleren van zintuigen, fantasie en sociale vaardigheden. De autobanen van Waytoplay zijn voor een kind de ultieme uiting van fantasie en creativiteit. Het kind kan immers oneindig verschillende banen creëren om mee te spelen. Dit betekent dat een kind volledig zelf kan bepalen hoe deze speelt, en dat is nou juist zo belangrijk voor de ontwikkeling van een kind.

Klassiek speelgoed bij PoelWeb Outdoor & Speelgoed

Bij Poelweb Outdoor & Speelgoed hebben we een zeer uitgebreid assortiment speelgoed voor verschillende leeftijden. Al onze producten voldoen aan de strengste Europese eisen en we verkopen zoveel mogelijk duurzame producten om onze ecologische voetafdruk te beperken. Een groot deel van ons assortiment bestaat uit klassiek speelgoed, zoals de authentieke autobanen van Waytoplay.

Waytoplay autobaan online kopen bij PoelWeb

Het authentieke speelgoed van Waytoplay koop je gemakkelijk online bij Poelweb! Koop je voor minimaal €50,- producten, dan betaal je geen verzendkosten. Indien het product op voorraad is en je voor 15:00 uur hebt besteld, heb je het product binnen 1 werkdag in huis. Zoek niet verder, kijk eens rond in onze webwinkel en vind jouw gewenste Waytoplay autobaan.