Naast kledinghangers kun je bij PoelWeb terecht voor onder andere stoere, betaalbare vrijetijdskleding zoals truien, vesten, jassen, sokken en handschoenen en voor volwassenen en voor kinderen. Kleurrijke overalls voor de kleine en grote kinderen, maar ook voor volwassenen koop je bij PoelWeb.

1 artikelen  Bekijk het volledige aanbod

Bij PoelWeb vind je een groot aanbod kleding, schoenen, accessoires en speelgoed. Bekijk het volledige assortiment in onze webshop:

Kinderkleding
Dameskleding
Herenkleding
Regenkleding
Handschoenen
Onderhoudsmiddelen (sport)kleding


Naast kleding vind je bij PoelWeb ook speelgoed. Van baby/peuterspeelgoed tot houten loopfietsen. Geef jouw kleinzoon of -dochter houten speelgoed cadeau! Een duurzaam cadeau waar uw (klein)kind lang plezier van heeft. Tevens maakt veel van ons houten speelgoed deel uit van de ‘Plant-a-tree’ actie, waarbij EverEarth een boom in hun FSC-gecertificeerde bos plant voor elk gekocht en geregistreerd EverEarth product.

Gratis verzending van bestellingen boven de € 25,00

Plaats je bij PoelWeb Outdoor & Speelgoed een bestelling van meer dan € 25,00 dan verzenden wij het gratis naar een adres in Nederland.

Bestel je jouw gewenste producten voor 15:00 uur, dan heb je jouw bestelling binnen 1 werkdag in huis. Wacht niet langer en neem een kijkje in onze webshop!