De leukste kinderklompen koop je online bij PoelWeb. In ons assortiment vind je een mooi aanbod plastic en rubberen klompen voor kinderen. Onze klompen zijn functioneel, praktisch, comfortabel en ideaal voor je kind om op buiten te spelen. Bekijk gauw ons assortiment en bestel je favoriete paar.

11 artikelen  


Heeft u deze
topper al gezien?
Waarom kinderklompen kopen?

Als een kind buiten speelt, let het er niet op of hij of zij vies wordt. En als ouder wil je natuurlijk niet dat de nette schoenen van je kinderen helemaal vies worden, of dat je kind met zijn of haar vieze schoenen het hele huis onder banjert. Klompen zijn dus ideaal voor een kind om op te spelen. Je hoeft geen zorgen te maken dat ze vies worden, want ze zijn zeer gemakkelijk schoon te maken.

Daarnaast zijn onze kinderklompen comfortabel en bieden ze prima ondersteuning om op te lopen. Bovendien zijn ze in allerlei leuke kleuren en patronen verkrijgbaar. Op deze manier zijn klompen helemaal niet oubollig!

Rubberen en plastic klompen voor kinderen

Kinderklompen zijn bij ons te koop in verschillende materialen. Waar vroeger iedereen op houten klompen liep, zijn nu andere materialen populairder. Zo hebben wij bijvoorbeeld veel comfortabele rubberen klompen voor kinderen. Ook verkopen wij klompen van plastic of PVC, maar ook de traditionele klomp van Simson.

Kinderklompen van verschillende merken

Bij PoelWeb voeren we alleen klompen van de beste kwaliteit. Je vindt bij ons kinderklompen van de onderstaande merken:

  • Natulive
  • Simson
  • Gevavi

Kinderklompen bestellen bij PoelWeb

Wanneer je klompen voor je kind bestelt bij PoelWeb profiteer je van onze service. Indien de kinderklompen op voorraad zijn en je voor 15:00 uur hebt besteld, heb je deze al binnen één werkdag in huis. Bestel je voor meer dan € 25,00, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Dus wacht niet langer en bestel nu klompen voor je kinderen bij PoelWeb Speelgoed & Outdoor.