Waarom kinderklompen kopen?

Als een kind buiten speelt is die niet bezig om zijn schoenen goed te houden. En als ouder wil je natuurlijk niet dat de nette schoenen van je kinderen helemaal vies worden, of dat je kind met zijn of haar vieze schoenen het hele huis vies maakt. Daarom zijn de klompen van POELWEB ideaal voor een kind om op te spelen. De klompen zijn zeer gemakkelijk schoon te maken door een uithaalbare zool waardoor je niet zorgen hoeft te maken over de viezigheid.

Daarnaast zijn onze kinderklompen comfortabel en bieden ze een goede ondersteuning om op te lopen. Bovendien zijn ze in allerlei leuke kleuren en patronen verkrijgbaar zoals roze, met bloemen of voor de wat stoerdere onder ons van cars, blauw of camouflageprint. Op deze manier zijn klompen helemaal niet oudbollig!

Rubberen en plastic klompen voor kinderen

Kinderklompen zijn bij ons te koop in verschillende materialen. Waar vroeger iedereen op houten klompen liep, zijn nu andere materialen populairder. Zo hebben wij bijvoorbeeld veel comfortabele rubberen klompen voor kinderen. Deze hebben een verstelbare klittenbandsluiting zodat ze goed om de hak blijven zitten tijdens het spelen met een uitneembare zool om de schoen weer schoon te kunnen maken. Ook verkopen wij klompen van plastic of PVC met een open hak voor een makkelijke instap. Daarnaast is er ook de traditionele klomp van Simson die bekend staat om haar geringe gewicht met een goede pasvorm en uitstekende kwaliteit.

Kinderklompen van verschillende merken

Bij POELWEB voeren we alleen klompen van de beste kwaliteit. Je vindt bij ons kinderklompen van de onderstaande merken:

Natulive zijn tuinklompen met een open hak waardoor je er makkelijk in kan stappen. Het zijn lichtgewichte rubberen klompen die ook nog eens comfortabel lopen. Ook hebben ze een contrasterende kleur loopzool om de schoen op te vrolijken! Simson heeft een rundlederen bovenkap en riem en is gemaakt van hout. Extra lekker voor de zomer waar je voet koel blijft en voor de winter waar je voet lekker warm blijft! Tenslotte heeft POELWEB nog het merk Gevavi die gemaakt is van 100% polyurethaan dat slijtvast, waterdicht en ook nog eens antislip heeft. Een perfecte kinderklomp voor meerdere doeleinden.

Kinderklompen online bestellen bij POELWEB

Zie jij de perfecte kinderklomp met stijl die ook nog eens functioneel is? Koop dan snel jouw klompen voor je kind bij POELWEB Footwear & Speelgoed! Wanneer je klompen voor je kind bestelt bij POELWEB profiteer je van goede service. Indien de kinderklompen op voorraad zijn, verzenden wij jouw product binnen 3 werkdagen. Bestel je voor minimaal € 30,-, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.