trong>Rubens Barn & byASTRUP® bij POELWEB Speelgoed & Footwear. Wat maakt ouders en grootouders echt blij? Juist, de glimlach van een gelukkig kind! Dit was het oorspronkelijke idee achter het ontwerp van Rubens Barn®. Neem ook een kijkje bij de poppenkleding en accessoires.

Poppen

Op zoek naar hét maatje voor jouw kind of kleinkind? Bij Poelweb hebben we een breed scala aan speelgoed poppen, met verschillende eigenschappen en functionaliteiten. Zowel klassieke poppen van Mamamemo, als de duurzame speelgoedpoppen van Ruben's Barn. Ook de handgemaakte poppen van byASTRUP welke milieubewust worden geproduceerd, kan je eenvoudig kopen bij Poelweb.

Over Rubens Barn

"Barn" is Zweeds voor " kinderen", wat een deel van de naam verklaart. De poppen worden namelijk gemaakt in Zweden. Ze zijn heerlijk zacht en kijken je altijd vriendelijk aan. Elke Rubens pop heeft een eigen unieke uitstraling. De poppen worden met de hand gemaakt en zijn uitwasbaar in de wasmachine. De Rubens Barn poppen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. In 1996 zijn de eerste zes poppen geboren: de Rubens Barn Original.

De manager Teruko Wahlström ontwierp samen met designer Ewa Jarenskog vervolgens ieder jaar weer leuke nieuwe poppen. Na de pensionering van Ewa is de nieuwe designer Karin Sandqvist verantwoordelijk voor de nieuwe modellen.De populaire Rubens Barn poppen zijn uniek door het warme gevoel dat je krijgt als je een Anna, Erik, Cicci of Emelie in je armen houdt! De slogan: Handmade Happiness® past dan ook bijzonder goed bij deze poppen!

Over byASTRUP®

ByASTRUP®is een Deens topmerk met een passie voor het creëren van unieke, creatieve, hoogwaardige producten voor een kinderuniversum in Scandinavische stijl. Alle producten zijn gemaakt met liefde en zorg. Niet alleen is alles heerlijk om naar te kijken en heerlijk om aan te raken, de poppen zijn ook erg leuk om mee te spelen. Alles heeft een eenvoudig, modern ontwerp met kinderen in gedachten.

Het merk byASTRUP® wil het verschil maken!

Door aankoop van byASTRUP® producten steun je een ongelooflijk belangrijk doel.
ByASTRUP® doet maandelijks een donatie aan The Danish child cancer foundation, bestemd voor kankeronderzoek.
Oprecht hopen ze daarmee een verschil te kunnen maken en dat op een dag hun grote wens zal uitkomen: een kankervrije wereld.

Maak jouw kind gelukkig met een pop

Kinderen worden aangetrokken door de glimlach, de empathie, de aantrekkingskracht en de zachte " touch" van de Rubens Barn & byASTRUP® poppen. Rubens Barn poppen zijn individuele persoonlijkheden, alle types zijn verschillend. Eigenlijk kun je zeggen dat iedere pop uniek is, ze zijn namelijk handgemaakt. Best Friend Forever! Met de Rubens Barn & byASTRUP®poppen kunnen kinderen rollenspellen doen maar ze kunnen ook dienen als beste maatje waar kinderen hun verhaal bij kwijt kunnen. De poppen zijn aan en uit te kleden en zijn natuurlijk erg knuffelbaar door hun zachte lijf! De poppen zijn handig aan en uit te kleden en zijn machine wasbaar op 30°C en de poppenkleding is met de hand uitwasbaar.

Draag je steentje bij aan het milieu

De nieuwste serie EcoBuds poppen van Rubens Barn worden, evenals de byASTRUP® poppen, op ecologisch verantwoorde wijze gemaakt van 100% biologisch geproduceerd katoen. De Rubens Barn EcoBuds & ByASTRUP® poppen zijn op het gebruik van organisch materiaal gecertificeerd op basis van de Organic Content Standard (OCS). Ook zijn er leuke kleding setjes en accessoires verkrijgbaar bij POELWEB voor de verschillende series poppen.

Koop jouw favoriete pop online bij POELWEB Speelgoed & Footwear

Bestel jouw gewenste product bij ons. Wij zorgen voor verzending van jouw bestelling binnen 3 werkdagen.
Is het product niet naar wens? Je hebt 14 dagen recht op retour. Gratis verzending van je bestelling vanaf € 35,00.
Neem snel een kijkje in onze webshop en koop jouw gewenste product.