Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor een baby, kind of volwassene? Shop unieke handgemaakte poppen van Rubens Barn bij PoelWeb Speelgoed & Outdoor. Wat maakt ouders en grootouders echt blij? Juist, de glimlach van een gelukkig kind! Dit was het oorspronkelijke idee achter het ontwerp van Rubens Barn®. Neem ook een kijkje bij de poppenkleding en accessoires.

18 artikelen  Over Rubens Barn

" Barn" is Zweeds voor " kinderen", wat een deel van de naam verklaart. De poppen worden namelijk gemaakt in Zweden. Ze zijn heerlijk zacht en kijken je altijd vriendelijk aan. Elke Rubens pop heeft een eigen unieke uitstraling. De poppen worden met de hand gemaakt en zijn uitwasbaar in de wasmachine. De Rubens Barn poppen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën.In 1996 zijn de eerste zes poppen geboren: de Rubens Barn Original.

De manager Teruko Wahlström ontwierp samen met designer Ewa Jarenskog vervolgens ieder jaar weer leuke nieuwe poppen. Na de pensionering van Ewa is de nieuwe designer Karin Sandqvist verantwoordelijk voor de nieuwe modellen.De populaire Rubens Barn poppen zijn uniek door het warme gevoel dat je krijgt als je een Anna, Erik, Cicci of Emelie in je armen houdt! De slogan: Handmade Happiness® past dan ook bijzonder goed bij deze poppen!

Maak jouw kinderen gelukkig met een Rubens Barns pop

Kinderen worden aangetrokken door de glimlach, de empathie, de aantrekkingskracht en de zachte " touch" van de Rubens Barn poppen. Rubens Barn poppen zijn individuele persoonlijkheden, alle types zijn verschillend. Eigenlijk kun je zeggen dat iedere pop uniek is, ze zijn namelijk handgemaakt. Best Friend Forever! Met de Rubens Barn poppen kunnen kinderen rollenspellen doen maar ze kunnen ook dienen als beste maatje waar kinderen hun verhaal bij kwijt kunnen. De poppen zijn aan en uit te kleden en zijn natuurlijk erg knuffelbaar door hun zachte lijf! De poppen zijn machine wasbaar op 30°C; de poppenkleding is met de hand uitwasbaar.

Draag je steentje bij aan het milieu

De nieuwste serie EcoBuds poppen van Rubens Barn worden op ecologisch verantwoorde wijze gemaakt van 100% biologisch geproduceerd katoen. De Rubens Barn EcoBuds poppen zijn op het gebruik van organisch materiaal gecertificeerd op basis van de Organic Content Standard (OCS). Ook zijn er leuke kleding setjes en accessoires verkrijgbaar bij PoelWeb voor de verschillende series Rubens Barn poppen.

Koop de Rubens Barn pop online bij PoelWeb

Bestel jouw gewenste product bij ons. Doe je dit voor 15:00 uur, dan heb je het product binnen 1 werkdag in huis. Is het product niet naar wens? Je hebt 14 dagen recht op retour. Gratis verzending van je bestelling vanaf € 25,-. Neem snel een kijkje in onze webshop en koop jouw gewenste product.