Op zoek naar een leuk cadeau voor een kind? Buitenspeelgoed is erg leuk voor jouw (klein)zoon, (klein)dochter, nichtje, neefje of kennis. Met dit speelgoed kan ieder kind zich buiten urenlang vermaken. Het buitenspeelgoed is tijdloos en het staat garant dat het kind er jarenlang plezier aan beleefd. Kijk gerust in onze webshop en koop buitenspeelgoed bij PoelWeb Speelgoed & Outdoor.

15 artikelen  


Heeft u deze
topper al gezien?
Bouwvoertuigen en tractoren op schaal

Is jouw kind dol op spelen in het zand of modder? Dan vermaakt hij of zij zich urenlang met de bouwvoertuigen en tractoren op schaal. Met deze levensechte voertuigen kan zand worden gekiept, verplaatst en kunnen de grootste dingen worden gebouwd. Schep met de kraan zand in de vrachtwagen, kiep de lading over het land en trek het land vlak met de tractoren. Genoeg werk om te verrichten! In de webshop is buiten speelgoed te vinden zoals een kiepwagen, een betonwagen, een wegwerk-set, tractoren en kiepers. Voor elke klus een voertuig dus!

Trap- en looptractoren om mee door de speeltuin te scheuren

Lekker door de speeltuin scheuren met een eigen tractor. Zand verslepen, inparkeren en toeteren. Een heerlijke uitlaatklep voor jouw kind. De tractoren zijn zowel verkrijgbaar als traptractor en als looptractor. De looptractor is geschikt voor de kinderen die nog te klein zijn om bij de trappers van de traptractor te kunnen. De New Holland tractoren geven het gevoel van een echte. Elk kind zal zich hiermee uren in de buitenlucht vermaken met dit buiten speelgoed.

Voor 15:00 besteld? Binnen 1 werkdag in huis!

Bestel jouw buitenspeelgoed bij PoelWeb Speelgoed & Outdoor. Dan kunnen jouw kinderen heerlijk hun energie kwijt in de frisse buitenlucht. Bestel je voor 15:00 uur? Dan heb je het speelgoed binnen 1 werkdag in huis. Mocht het product niet voldoen aan de verwachtingen? Dan heb je 14 dagen recht op retour. Gratis verzending van je bestelling vanaf € 25,00. Neem een kijkje in de webshop en zie of het gewenste buitenspeelgoed ertussen zit.