.
Kindersteppen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Doordat de step licht van gewicht is (2,5 kg). is en heel gemakkelijk uit elkaar kunt halen, neem je 'm zo overal mee naar toe, bijvoorbeeld op vakantie. Shop je favoriete kinderstep online bij POELWEB. Wij hebben gekozen voor de steppen van het merk Micro. De step is te verfraaien met leuke accessoires in de vorm van een bel, scootaheadz dierenkop, scootaseatz zitje voor de pop of een handige step'n trek om je kindje op sleeptouw te mee te nemen.

Het mooiste kinderspeelgoed koop je bij POELWEB Speelgoed & Footwear.

Naast kindersteppen en accessoires vind je in ons assortiment:

Speelgoed voor kinderen van alle leeftijden

Bij POELWEB vind je speelgoed voor jongens en meisjes van alle leeftijden! Van een houten keukenblok tot een houten poppenwagen en unieke poppen. Speelt jouw zoon graag met trekkers of graafmachines? Ook die hebben wij in ons assortiment. Voor de kinderen die graag buiten spelen hebben wij kruiwagens. Op zoek naar een cadeau voor de allerkleinste kinderen? Koop dan een loopstok met een eend, een trekdier of een houten fotoboekje. De houten rammelaars zijn uitermate geschikt voor baby’s. Door de felle kleurtjes worden meerdere zintuigen geactiveerd.

Bekijk ons aanbod en bestel jouw favoriete producten. Bij POELWEB Speelgoed & Footwear vind je een ruim aanbod kinderspeelgoed van de beste kwaliteit. Zo heeft jouw kind lang plezier van zijn/haar speelgoed.

Bestel jouw ideale kinderstep online

Vanwege ons ruime assortiment, vind jij altijd waarnaar je op zoek bent. En dat voor de laagste prijs en van de hoogste kwaliteit. Neem snel een kijkje in onze webshop en bestel jouw kinderstep. Wij verzenden jouw favoriete product binnen 3 werkdagen. Is het product niet naar wens, dan heb je 14 dagen de tijd om dit product te retourneren. Gratis verzending van je bestelling vanaf € 35,00.