Houten loopfietsen en accessoires koop je bij PoelWeb Speelgoed & Outdoor

Zoek je een cadeau voor een peuter? De mooiste houten loopfietsen koop je online bij PoelWeb Speelgoed & Outdoor.. Wij hebben een ruime keuze aan houten speelgoed, waaronder houten loopfietsen, hobbelpaarden en bakfietsen voor kinderen. Neem een kijkje in onze webshop en koop het mooiste cadeau voor jouw (klein)kind, zoon, dochter, neefje of nichtje.

19 artikelen  


Heeft u deze
topper al gezien?

Houten speelgoed voor een nostalgisch gevoel

Wie had er vroeger geen houten speelgoed in de kast liggen? Bijna iedereen heeft warme herinneringen aan houten speelgoed. Dit gevoel wil je toch ook aan de jeugd van tegenwoordig meegeven? Dus ben je op zoek naar een cadeau voor een peuter, neem dan eens een kijkje in ons ruime assortiment houten loopfietsen.

Houten hobbelpaard, loopfiets of kinderbakfiets, wij hebben het allemaal

Een van de producten uit het assortiment van PoelWeb is het houten hobbelpaard. Door middel van dit hobbelpaard leert jouw kind spelenderwijs zijn of haar evenwicht bewaren. Ook wordt door het hobbelen, op- en afstappen de motoriek van het kind getraind. Een ander product in ons houten speelgoed assortiment is de houten loopfiets. De loopfiets is verkrijgbaar in meerdere kleuren, prints en met twee, drie of vier wielen. Tevens zijn bij ons 2-in-1 loopfietsen verkrijgbaar. Deze fiets is om te bouwen van 3 naar 2 wielen zodat het kind spelenderwijs het evenwicht leert bewaren.

De houten bakfiets voor kinderen is ideaal als je kind al haar of zijn mee wilt nemen op avontuur door het huis of door de tuin. Ook dit houten product is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Vanwege ons brede aanbod vind je precies wat je zoekt, namelijk producten van de hoogste kwaliteit en voor de laagste prijs. Neem snel een kijkje in onze webshop en bestel het perfecte kinder cadeau.

Gratis verzending vanaf € 25,00

Gratis verzending van je bestelling vanaf € 25,00 .Plaats je jouw bestelling voor 15:00 uur, dan heb je het product binnen 1 werkdag in huis. Is het product niet naar wens? Je hebt 14 dagen om het product te retourneren. Neem snel een kijkje in onze webshop en koop jouw gewenste product.