De mooiste Micro kindersteppen & accessoires bij POELWEB

Bij POELWEB Speelgoed & Footwear koop je de mooiste Micro kindersteppen & accessoires tegen een vaste lage prijs. Met ons ruime assortiment vind je altijd het speelgoedstuk of de kinderstep die je zoekt. Bij POELWEB vind je al een mooie kinderstep van het merk Micro vanaf € 79,95!

Micro: kwalitatief speelgoed van Zwitserse oorsprong

Micro is een Zwitserse steppen fabrikant, welke al sinds 1997 steppen produceert. De focus van Micro ligt op het maken van veilige en leuke steppen, de steppen van Micro zijn dan ook voorzien van de nodige kwaliteitslabels. Deze labels hebben strenge eisen met betrekking tot productieproces, maar vooral veiligheid. Micro zorgt dat de steppen goed zijn te bedienen door kinderen en veilig zijn.

Speelgoed voor kinderen van alle leeftijden

Bij POELWEB vind je speelgoed voor jongens en meisjes van alle leeftijden! Van een houten keukenblok tot een houten poppenwagen en unieke poppen. Speelt jouw zoon graag met trekkers of graafmachines? Ook die hebben wij in ons assortiment. Voor de kinderen die graag buitenspelen hebben wij flexibele wegdelen waarmee een 'eigen' racebaan gemaakt kan worden. Overigens zijn de flexibele wegdelen van Waytoplay ook binnen te gebruiken. Ben je op zoek naar een cadeau voor de allerkleinste kinderen? Koop dan een loopstok met een eend, een trekdier, een houten fotoboekje of een bijtring van BIOplastic. De houten rammelaars zijn uitermate geschikt voor baby’s. Door de felle kleurtjes worden meerdere zintuigen geactiveerd.

Bekijk ons aanbod en bestel jouw favoriete producten. Bij POELWEB Speelgoed & Footwear vind je een ruim aanbod kinderspeelgoed van de beste kwaliteit. Zo heeft jouw kind lang plezier van zijn/haar speelgoed.

Micro steppen & accessoires online kopen bij POELWEB

Koop je voor minimaal € 35,00 aan producten bij ons, dan betaal je geen verzendkosten. Indien het product op voorraad is, dan verzenden wij jouw pakket binnen 3 werkdagen.Ben je niet helemaal tevreden over het product? Je hebt 14 dagen recht op retour. Zoek niet verder, kijk eens rond in onze webwinkel en vind jouw gewenste step & accessoires van Micro.