Geef houten speelgoed cadeau

Houten speelgoed roept bij veel mensen een nostalgisch gevoel op. De kans is groot dat ook u bent groot geworden met houten speelgoed. De kinderen van nu groeien op in een digitale wereld. Hoe mooi is het om deze kinderen, de hedendaagse jeugd, ook dit nostalgische gevoel mee te geven? Houten speelgoed is het perfecte cadeau voor kinderen van elke leeftijd. Bij PoelWeb hebben we een ruime keuze aan houten kinderspeelgoed, waaronder houten loopfietsen, hobbelpaarden, bakfietsen, poppenhuizen, poppenwagens en nog veel meer.

Over Baufix

Baufix is een fabrikant van houten speelgoed sets. Baufix is opgericht in 1900 en heeft ondanks enkele veranderingen in bewindvoering al ruim 120 jaar ervaring in het maken van kwalitatief speelgoed. Al het speelgoed van Baufix voldoet aan de strengste eisen en is voorzien van verschillende kwaliteitslabels. Het speelgoed van Baufix is bedoeld voor kinderen van 36 maanden tot 6 jaar en met de constructiesets kunnen de bouwwerken uit de doos worden nagebouwd, maar kinderen kunnen ook hun eigen creaties maken. Voor de kleuren van het speelgoed wordt veilige verf op waterbasis gebruikt.

Speelgoed voor kinderen van alle leeftijden

Bij POELWEB vind je speelgoed voor jongens en meisjes van alle leeftijden! Van een houten keukenblok tot een houten poppenwagen en unieke poppen. Speelt jouw zoon graag met trekkers of graafmachines? Ook die hebben wij in ons assortiment. Voor de kinderen die graag buitenspelen hebben wij kruiwagens. Op zoek naar een cadeau voor de allerkleinste kinderen? Koop dan een loopstok met een eend, een trekdier of een houten fotoboekje. De houten rammelaars zijn uitermate geschikt voor baby’s. Door de felle kleurtjes worden meerdere zintuigen geactiveerd.

Bekijk ons aanbod en bestel jouw favoriete producten. Bij POELWEB Speelgoed & Footwear vind je een ruim aanbod kinderspeelgoed van de beste kwaliteit. Zo heeft jouw kind lang plezier van zijn/haar speelgoed.

Baufix speelgoed online kopen bij POELWEB

Koop je voor minimaal € 35,00 aa producten bij ons, dan betaal je geen verzendkosten. Zodra jouw bestelling bij ons binnen is, verzenden wij jouw pakket binnen 3 werkdagen; mits het product op voorraad is. ! Zoek niet verder, kijk eens rond in onze webwinkel en vind jouw gewenste Baufix speelgoed.