Wil jij jouw kind verassen met een mooie set bouwstenen? Neem gerust een kijkje bij ons in de webshop. Verschillende sets bouwstenen beschikbaar. Je vindt bij ons onder andere bouwsets met vormen, dieren, fruit en nummers. De perfecte manier voor jouw kind om op een spelende wijze te leren.

3 artikelen  Leren door te spelen

Door de verschillende thema’s bouwstenen is er reuze aan keuze. Je kunt op eenvoudige manier jouw kind bekend maken met zowel fruit als cijfers en letters. Door te bouwen worden de vormen en kleuren steeds beter bekend. Hierdoor is jouw kind alvast voorbereid op groep 1. Ook kun je eerst beginnen met de set waarin jouw kind leert hoe hij of zij moet bouwen. Laat jouw kinderen dus de hoogste torens bouwen en combineer educatie met plezier.

De veiligheid van jouw kind staat voorop

De bouwstenen zijn geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar oud. De stenen zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal, gemaakt van rest afvallen van suikerriet. Hierdoor laten de stenen ook geen giftige stoffen af. Verder zijn de bouwstenen van dusdanige grote dat ze niet in de mond van een kind passen. Hierdoor is er geen kans op stikken. Eén set bestaat uit 27 stenen en een mat. Jouw kind heeft hiermee tal van mogelijkheden om verschillende dingen te kunnen bouwen.

Voor 15:00 uur besteld is morgen in huis

Heb jij de juiste bouwset voor jou kind gevonden? Als je de bestelling voor 15:00 uur plaatst, heb je de set morgen in huis. Direct groot speelplezier voor jouw kind of kleinkind. Gratis verzending vanaf € 25,00. Is het product niet naar wens of niet wat je had verwacht? Dan kun je het product binnen 14 dagen retourneren. Neem een kijkje in de webshop voor jouw bouwset.