Speelgoed speelt een rol in de ontwikkeling van je kind

Vanaf de geboorte tot aan de eerste verjaardag ontwikkelen baby's zich razendsnel. Speelgoed speelt hier een grote rol in en helpt deze ontwikkeling te stimuleren. Voor baby's begint het met speelgoed grijpen en vastpakken. Als ze ongeveer vier à vijf maanden oud zijn, vinden ze speelgoed dat geluid maakt leuk. Ook houden kinderen van 0 tot 12 maanden van grote en zachte dingen die ze tegen zich aan kunnen drukken, zoals knuffels.

Verschillende soorten speelgoed voor je baby

Bij PoelWeb vind je verschillende soorten speelgoed voor kinderen tot 1 jaar. Zo verkopen wij onder andere:

  • Kinderservies – Met de verschillende soorten kinderservies van Dantoy kunnen jonge kinderen lekker creatief bezig zijn, waardoor de motorische vaardigheden worden gestimuleerd. Dit speelgoed is daarnaast helemaal ecologisch verantwoord.
  • Poppen – Poppen zijn nog altijd zeer geliefd speelgoed. In ons assortiment vind je tientallen klassieke handgemaakte poppen van Rubens Barn. Deze zijn superzacht en heerlijk om mee te knuffelen.
  • Poppenwagens – Poppen kunnen niet lopen, dus moeten ze vervoerd worden. Dat kan met onze charmante poppenwagens. Bijkomend voordeel: poppenwagens helpen je kind met leren lopen!
  • Knuffels – Zachte knuffels in de vorm van een dier, dat vinden jonge kinderen geweldig. In onze shop vind je onder andere leeuwen-, honden- en konijnenknuffels.
  • Rammelaars – Voor de echt jonge baby's zijn rammelaars erg leuk speelgoed. Het helpt ze om het samenspel van beweging en geluid te leren kennen.

Babyspeelgoed van de beste merken

Kwaliteit is voor ons belangrijk. Daarom verkopen we alleen speelgoed voor 0 tot 1-jarigen van de beste speelgoedmerken. Een greep uit ons aanbod:

Speelgoed kopen bij POELWEB

Bestel gauw jouw favoriete speelgoed voor je 0 tot 1-jarige baby. Wij zorgen voor verzending van jouw bestelling binnen 3 werkdagen. Bestel je voor minimaal ||€ 35,00? Dan profiteer je van gratis verzending. Is het product niet naar wens? Dan kun je het binnen 14 dagen weer retourneren.