Kinderklompen en kinder tuinklompen kopen bij PoelWeb

Is jouw kind graag buiten aan het spelen? Klompen zijn dan het perfecte schoeisel! Klompen zijn functioneel, comfortabel en gaan lang mee! In de webshop van PoelWeb vind je kinderklompen en tuinklompen voor je kind in allerlei soorten, maten en kleuren. Bestel jouw ideale tuinklomp voor een zacht prijsje!

4 artikelen  De mooiste tuinklompen om cadeau te doen

Ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau voor een kind? Koop tuinklompen! Een kind zal er jarenlang plezier van hebben en de show stelen bij zijn vrienden. Naast de tuinklompen hebben wij ook de traditionele klomp voor kinderen in het assortiment.

Traditionele klompen, of met koeienvlekken?

Ga je voor de traditionele Nijhuis klomp? Die hebben wij in vier verschillende kleuren: zwart, geel, rood en blauw. Voor ieder wat wils! Wil jouw kind liever een klomp met koeienvlekken of een onbeschilderde klomp? Ook die vind je bij PoelWeb. Kijk eens rond in de webshop en koop jouw favoriete kinderklomp voor een mooie prijs.

Klompen in alle soorten en maten

Bij PoelWeb Outdoor & Speelgoed vind je kinderklompen van de merken Natulive, Simson en Nijhuis. Zoek jij een kinderklomp in een specifieke kleur of van een bepaald merk? Gebruik het filtermenu, aan de linkerkant van de pagina, zodat je snel vindt waarnaar je op zoek bent.

Geen verzendkosten bij bestellingen van 35 euro of hoger

Plaats jij een bestelling van minimaal €50,-, dan is betaal je geen verzendkosten. Indien het product op voorraad is en je voor 15:00 uur hebt besteld, heb je het product binnen 1 werkdag in huis. Dus sla nu je slag en bestel jouw favoriete kinderklompen op PoelWeb Speelgoed& Outdoor.