Nooit meer dezelfde saaie sokken met de sokken van Many Mornings

Ben je de saaie grijze sokken ook zat? Of lukt het jou na het wassen nooit om de juiste sokken bij elkaar te vinden? Dat is geen probleem met de vrolijke sokken van Many Mornings waar de linkersok juist anders hoort te zijn dan de rechtersok. Bij Poelweb Outdoor & Speelgoed hebben we een ruim assortiment van kleurrijke Mismatched sokken van het merk Many Mornings.

Twee verschillende Many Mornings sokken maar toch passend

Met de sokken van Many Mornings steel jij zeker de show! De Mismatched sokken van Many Mornings zijn verschillend, maar passen qua thema toch bij elkaar. Zo hebben we speciaal voor kinderen de Formula Racing Mismatched sokken die qua kleur compleet verschillen, maar beide hetzelfde thema hebben en daardoor wel weer bij elkaar passen.

Many Mornings sokken: een leuk cadeau om te geven

Door de vrolijke unieke designs zijn de Many Mornings sokken voor jong en oud een leuk cadeau om te geven én te krijgen. Door de verschillende thema's is er altijd wel een paar sokken die bij de ontvanger past. Ook verkrijgbaar in een mooie giftbox om het cadeau helemaal compleet te maken.

Over Many Mornings

De Many Mornings Mismatched sokken worden geproduceerd door een familiebedrijf in Polen. Al ruim 25 jaar brengen ze de populaire kleurrijke sokken van hoogwaardige kwaliteit op de markt. Een mooi detail: 5% van de opbrengst van de mismatched sokken van Many Mornings gaat naar lokale goede doelen in Polen.

Many Mornings sokken kopen bij Poelweb: De eerstvolgende werkdag geleverd

Zodra wij de bestelling ontvangen hebben, worden de Many Morning sokken uiterlijk binnen 3 werkdagen verzonden. Voldoen de sokken niet aan de verwachtingen? Je hebt 14 dagen tijd om ze retour te sturen.