Stapp sokken

Stapp sokken zijn gemaakt met unieke garens die ervoor zorgen dat ze tot wel twintig keer sterker zijn dan gewone sokken. Dit betekent dat je kunt rekenen op sokken die niet alleen superieur zijn in comfort, maar ook ongelofelijk duurzaam. Of je nu van wandelen houdt, graag de natuur intrekt of gewoon een paar stevige werksokken nodig hebt, Stapp sokken bieden de ultieme oplossing.

Voor elke activiteit het perfecte paar Stapp sokken

Stapp sokken heeft een breed scala aan sokken ontwikkeld die zijn afgestemd op verschillende behoeften. De werk- en wandelsokken zijn niet alleen comfortabel, maar ook erg stevig, zodat je zelfs bij de meest veeleisende inspanningen geniet van frisse en droge voeten.

Elk type sok is gemakkelijk te herkennen aan de kleur. Zo staat de RED serie bijvoorbeeld voor de allersterkste sok van Stapp. De All-round serie van Stapp is behandeld met ''frescure'', een innovatieve toevoeging die de verspreiding van bacteriën en schimmels in je schoenen tegengaat. Hierdoor zijn onaangename geuren en schimmelinfecties verleden tijd. Kies het type sok dat het beste bij je past en ervaar het verschil zelf.

Stapp sokken kopen bij POELWEB

Ontdek vandaag nog de buitengewone kwaliteit en duurzaamheid van Stapp sokken. Ontdek de uitgebreide collectie bij POELWEB en kies je favoriete paar sokken!

Heb je een geschikt paar Stapp sokken kunnen vinden? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog je nieuwe paar sokken bij POELWEB. Vanaf € 35,00 verzenden wij jouw bestelling gratis.