Viga Toys Houten Boekje Dierentuin
Afbeelding van Viga Toys Houten Boekje Dierentuin
Afbeelding van Viga Toys Houten Boekje Dierentuin

Viga Toys Houten Boekje Dierentuin

€ 2,50

  •   Af te halen bij 3500+ PostNL afhaalpunten
  • Veilig online betalen
  • Vanaf € 35,00 gratis verzending binnen NL
  • Voor 15.00 besteld, binnen 1 werkdag in huis
  • 14 dagen recht op retour

Omschrijving

Houten boekje met aan voorzijde een dierentuin print aan binnenkant en achterzijde mooie afbeeldingen van 9 verschillende dierentuin dieren en aan de binnenkant gaat je kindje 9 verschillende boerderijdieren ontdekken.

Het boekje heeft 5 pagina's en is gemaakt van multiplex. Het boekje is 9 cm vierkant en 2 cm dik. Leeftijd: vanaf 1 jaar.

Viga Toys
Deze fabrikant exporteert zijn producten inmiddels wereldwijd naar ruim 60 landen! Ieder jaar wordt het assortiment verder uitgebreid met een flink aantal nieuwe producten. Uiteraard voldoen al deze producten aan de hoogste veiligheidseisen zoals die gesteld worden in de Europese veilgheidsnorm EN71
(CE-veiligheidseisen).

Ook de gebruikte lakken voldoen uiteraard aan deze normen en zijn dus niet giftig!
De materialen die gebruikt worden zijn hoofdzakelijk berken- en linden multiplex, massief berkenhout en Aziatisch rubberwood. Tevens wordt in toenemende mate het uit Europa geïmporteerde beukenhout verwerkt.

VIga Toy Manufacturing Co. LTD wordt uitgevoerd onder ISO900-0-kwaliteitsmanagementsysteem. Elke productie wordt gevolgd met nummer en datum.
De fabriek is ook BSCI-gecertificeerd.

Wij bezitten ons interieurlab voor speelgoedveiligheidstest volgens EN71- en ASTM-normen. Elk speelgoed van VIGA wordt getest zodra het prototype monster is gemaakt. We garanderen dat alle VIGA-speelgoed voldoet aan of hoger dan EN71, ASTM en GB6675 speelgoed veiligheidsnormen. FSC-materialen zijn ook beschikbaar voor gevraagde productie.

Specificaties

Artikelnummer
V0386B
EAN nummer
6934510503860
Voorraad
14 stuks
Kleur
Blank/Mix
Materiaal
Multiplex
Leeftijdsgroep
1 jaar+

Shop meer

Viga Toys Houten Boekje Dierentuin reviews

Helaas heeft nog niemand een beoordeling geschreven over Viga Toys Houten Boekje Dierentuin, maar jij kunt de eerste zijn! Schrijf een review!


Schrijf een review voor Viga Toys Houten Boekje Dierentuin


Elk op een nieuwe regel

Elk op een nieuwe regel